Commande commerciale ? Entrez votre numéro de TVA dans le panier.

  • Livraison gratuite à partir de 50 €,-

  • Fabriqué en Belgique

  • Livraison le lendemain soir

  • 9.6/10 satisfaction client

Onze jaarlijkse Black Friday Deals komen eraan!

Onze jaarlijkse Black Friday Deals komen eraan!

COOKX Kitchenware |

Ontdek Ongelooflijke Black Friday Deals bij Cookx in Pelt!

Beste kookliefhebbers,

Het is weer die tijd van het jaar - Black Friday is hier en we hebben bij Cookx iets speciaals voor jou in petto! We zijn verheugd aan te kondigen dat we een exclusieve korting van 15% bieden op onze gehele collectie, van vrijdag t.e.m. zondagavond! En zelfs tot wel 25% korting op modellen die uit collectie gaan. 

Of je nu een ervaren chef-kok bent of pas begint met je culinaire avonturen, Cookx heeft alles wat je nodig hebt om je keuken naar een hoger niveau te tillen. Van hoogwaardige snijplanken tot trendy keukengerei dat is ontworpen voor zowel functionaliteit als stijl, we hebben een breed scala aan producten die voldoen aan de behoeften van elke kookliefhebber.

Maar wacht, er is meer! Naast onze geweldige Black Friday-korting, bieden we ook gratis verzending voor alle bestellingen boven de €50. Dus waar wacht je nog op? Dit is het perfecte moment om die nieuwe boekenstandaard, draaiplateau of ander geweldig keukengerei toe te voegen waar je al zo lang naar verlangt.

Onze Black Friday-deals zijn slechts één weekend geldig, dus zorg ervoor dat je vanaf donderdagnacht online winkelt op onze website om van deze geweldige aanbieding te profiteren.

Bij Cookx geloven we dat koken niet alleen een activiteit is, maar een ervaring. Met de juiste uitrusting wordt elke maaltijd een culinair meesterwerk én maak je meer sfeer en kookplezier in huis.

Dus sluit je aan bij ons op Black Friday en ontdek de wereld van kwalitatieve keukenbenodigdheden met een onverslaanbare 15% korting! Mis het niet!

Précédent Suivant