Politique de remboursement

Herroepingsrecht en retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Of wilt u toch graag iets ruilen? Dat kan! U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Het herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht, heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen.

Indien mogelijk zou het artikel ongebruikt en compleet terug in de originele verpakking en tags moeten worden verzonden naar COOKX. Het wordt op prijs gesteld als de bestelling in oorspronkelijke staat verzonden wordt. Gelieve bij de verzending telkens een ontvangstbewijs of aankoopbewijs toe te voegen.

Retourzendingen zijn op eigen kosten en retourneren is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verlies van retourzendingen.

Het is daarom altijd slim om je pakket retour te zenden met een Track & Trace code van Post-NL of B-POST, zodat je een bewijs van verzending hebt! Je kan de retour terugsturen naar onderstaand postadres. Nadat wij uw pakket hebben ontvangen, betalen wij binnen 24 uur uw bestelde artikelen terug en brengen wij u steeds op de hoogte van de terugbetaling via uw e-mailadres. 

Retouradres COOKX

COOKX I DHH BV
Heikesveld 85
3910 Pelt
België

Heeft u nog vragen over de retourzendingen of de bedenktijd? Stuur gerust een mailtje naar info@cookx.com, we beantwoorden u altijd binnen 24u!