Politique d'expédition

Verzendbeleid

Wij werken samen met Post-NL & B-POST als partners voor verzendingen en doen steeds ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Alle verzendingen worden verzonden vanuit Heikesveld 85 en bieden een Track & Trace code en een verzekering voor de kosten van uw pakket. De geschatte levertijd is als volgt:

  • België – 1 tot 3 werkdagen
  • Nederland – 1 tot 3 werkdagen

De verzendkosten worden automatisch berekend in de check-out, op basis van uw locatie. De standaard verzendkosten voor België en Nederland zijn €5,95.

Zodra wij je pakketje hebben verzonden, krijg je van ons een verzendbevestiging. Alle bestellingen bevatten een officiële factuur waarin het totale bedrag van de aangekochte goederen wordt aangegeven. 

Voorraad COOKX

Bij COOKX proberen we steeds om de voorraad op de webshop te synchroniseren met onze voorraad, maar het kan altijd gebeuren dat items, die op de site verschijnen, mogelijk niet meer op voorraad zijn. Als dit gebeurt, zullen we uw betaling automatisch terugbetalen en u informeren over de beschikbaarheid kort nadat de bestelling is geplaatst. Bij vragen, contacteer ons via info@cookx.com.