Commande commerciale ? Entrez votre numéro de TVA dans le panier.

  • Livraison gratuite à partir de 50 €,-

  • Fabriqué en Belgique

  • Livraison le lendemain soir

  • 9.6/10 satisfaction client

Design onderzetters voor glazen: Stijlvolle bescherming voor jouw tafel!

Design onderzetters voor glazen

Cookx Store |

Design Onderzetters voor Glazen van COOKX - Stijlvolle Bescherming voor Jouw Tafel

Welkom bij COOKX, waar we jouw tafelsetting naar een hoger niveau tillen met onze elegante design onderzetters voor glazen. We begrijpen het belang van een stijlvolle en praktische bescherming voor jouw tafeloppervlak en daarom hebben we deze prachtige onderzetters ontworpen. Onze eikenhouten onderzetters zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een vleugje klasse toe aan jouw keuken of eetkamer. In dit blogbericht laten we je kennismaken met onze design onderzetters voor glazen en benadrukken we de vele voordelen van dit massief eikenhouten pronkstuk. Design onderzetters voor glazen: ontdek de schoonheid van eenvoud, het gemak van schoonmaken en de duurzaamheid die onze design onderzetters te bieden hebben!

Design onderzetters voor Glazen - COOKX Eikenhout

1. Design Onderzetters voor Glazen - Stijlvolle Bescherming voor Jouw Tafel

Onze design onderzetters voor glazen zijn de ideale combinatie van functionaliteit en elegantie. Ze zijn speciaal ontworpen om jouw tafeloppervlak te beschermen tegen vlekken en krassen die kunnen ontstaan door het plaatsen van glazen, bekers en kopjes. Want de condens van de lekkere drankjes kan wel eens lelijke plekken met zich meebrengen. Met deze design onderzetters voor glazen voorkom je zorgen over kringen op jouw tafel en geniet je volop van gezellige momenten met familie en vrienden. 

2. Strak en simpel design - een pronkstuk op jouw eettafel

Onze design onderzetters zijn vormgegeven met oog voor strakke lijnen en eenvoud. De prachtige houtstructuur van het eikenhout spreekt voor zich. Het minimalistische design voegt een vleugje klasse toe aan jouw tafel en staat prachtig in zowel moderne als klassieke interieurs. Het massief eikenhout zorgt voor een tijdloze uitstraling die jouw tafelsetting verrijkt en een eyecatcher wordt tijdens elke gelegenheid.

Design onderzetters COOKX voor glazen

3. Voorzien van een 2C-laklaag - Extra bescherming tegen vlekken

We begrijpen dat je jouw tafel in perfecte staat wilt houden. Daarom zijn onze design onderzetters voor glazen voorzien van een hoogwaardige laklaag. Deze laklaag beschermt het eikenhout tegen vlekken en zorgt ervoor dat eventuele gemorste vloeistoffen niet in het hout trekken. Met onze onderzetters kun je dus met een gerust hart genieten van je drankjes, zonder je zorgen te maken over blijvende schade aan jouw tafel.

4. Eenvoudig schoon te houden - Duurzaamheid Voorop

Het onderhoud van onze design onderzetters voor glazen is eenvoudig en gemakkelijk. Dankzij de beschermende laklaag kun je vlekken gemakkelijk afvegen met een lichtvochtige doek. Zo blijven jouw onderzetters er altijd als nieuw uitzien en gaan ze jarenlang mee. Het massief eikenhout staat garant voor duurzaamheid, zodat je lang kunt genieten van deze prachtige en functionele toevoeging aan jouw tafelsetting.

Onderzetters design voor glazen

5. Beschikbaar in eiken natuurkleur 'nature' en 'zwart' - Rond en recht model

Bij COOKX streven we ernaar om jouw unieke smaak en stijl te ondersteunen. Daarom zijn onze design onderzetters voor glazen verkrijgbaar in twee prachtige kleuren: de warme eiken natuurkleur en het stijlvolle zwart. Bovendien bieden we je de keuze tussen een rond en een recht model, zodat je kunt kiezen welke vorm het beste bij jouw tafelsetting past.

Shop de eikenhouten onderzetters nu online!

Design onderzetters voor glazen van COOKX van massief eikenhout


Onze design onderzetters voor glazen van COOKX zijn de perfecte mix van stijl en functionaliteit. Met hun strakke, simpele design voegen ze een vleugje klasse toe aan jouw tafel en beschermen ze tegelijkertijd jouw tafeloppervlak tegen vlekken en krassen. De hoogwaardige laklaag en het gebruik van massief eikenhout zorgen ervoor dat onze onderzetters duurzaam zijn en gemakkelijk schoon te maken.

Kies voor een stijlvolle tafelsetting en voeg een vleugje elegantie toe met onze design onderzetters voor glazen van COOKX. Bestel nu en geniet van een prachtige tafel die klaar is voor gezellige momenten met familie en vrienden!

Précédent Suivant