COOKX's matzwarte trays zijn terug en beter dan ooit tevoren!

Bij COOKX zijn we ontzettend blij om onze nieuwste toevoeging aan ons assortiment te presenteren: de matzwarte eikenhouten trays/kaarsenplateaus! Nadat de eerste batch trays direct uitverkocht was, hebben we hard gewerkt om een hele nieuwe lading te maken en aan de grote vraag te voldoen.

TrayEikenhoutZwart

Houten trays: een multifunctioneel item in huis

Onze matzwarte eikenhouten trays zijn niet alleen stijlvol en trendy, maar ook uiterst functioneel. We hebben ervoor gekozen om deze trays te maken van duurzaam eikenhout en een speciale matzwarte afwerking te geven. Dit zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling, maar beschermt ook het oppervlak tegen vlekken en krassen.

Decoratieve tray voor woonaccessoires of hapjes

Onze trays zijn perfect voor het serveren van eten en drinken. Het eikenhouten materiaal zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling en past perfect bij allerlei verschillende soorten keukendecors. Bovendien zijn de trays verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor ze perfect zijn voor zowel kleine als grote gerechten en drankjes.

TrayEikenhoutZwart

Ook geschikt voor restaurants en bars

Onze matzwarte eikenhouten trays zijn niet alleen ideaal voor thuisgebruik, maar ook voor professionele toepassingen. Restaurants en bars kunnen deze trays gebruiken om hun klanten op een stijlvolle manier te bedienen en te imponeren. Dankzij de duurzame en robuuste kwaliteit zijn onze trays zeer geschikt voor intensief gebruik in de horeca.

TrayEikenhoutZwart

Bestel de tray in één van onze 3 maten

Als je op zoek bent naar een stijlvolle en functionele tray voor het serveren van eten en drinken, dan zijn onze COOKX matzwarte eikenhouten trays zeker het overwegen waard. Met ons duurzame eikenhouten materiaal en matzwarte afwerking zijn ze niet alleen stijlvol en trendy, maar ook uiterst functioneel en praktisch. Wees er snel bij, want na de eerste lading is het niet ondenkbaar dat onze trays ook snel weer uitverkocht zullen zijn. Shop ze via deze link!