Commande commerciale ? Entrez votre numéro de TVA dans le panier.

  • Livraison gratuite à partir de 50 €,-

  • Fabriqué en Belgique

  • Livraison le lendemain soir

  • 9.6/10 satisfaction client

COOKX x Dovy Keukens: bezoek ons op het Keukenfestival in Hasselt!

COOKX x Dovy Keukens: bezoek ons op het Keukenfestival in Hasselt!

COOKX Kitchenware |

COOKX x Dovy Keukens

Wat kan je beleven tijdens het Keukenfestival van DOVY Keukens x COOKX?

Het keukenfestival is een unieke beleving in de showrooms van DOVY Keukens. Ben je bezig met verbouwen? Dan kan jij bij Dovy niet enkel ontdekken welke keukenstijl jou op het lijf geschreven is. Je kan er ook kleuradvies krijgen of een lokale tegelleverancier vragen welke vloer het beste in jouw nieuwe keuken past. Daarnaast kan je er inspiratie opdoen voor als je nieuwe keuken er staat. Recepten voor lekkere gerechtjes, handige tools om te koken, toffe workshops ... Er is voor elk wat wils. En dit jaar doen we mee met COOKX kitchenware!

Kom deze zondag gezellig langs bij onze COOKX stand op het DOVY Keukenfestival!

Op zoek naar een smakelijke manier om je zondag door te brengen? Of wil je graag onze COOKX collectie eens in het echt bekijken? Zoek niet verder!

Deze zondag 8/10/2023 zijn wij te vinden op het geweldige Keukenfestival van DOVY Keukens in Hasselt, en we nodigen jou van harte uit om langs te komen en samen met ons te genieten van heerlijke hapjes en verfrissende drankjes.

Een middag boordevol keukeninspiratie! 

Op het DOVY Keukenfestival draait het allemaal om de liefde voor koken en lekker eten. Je kunt niet alleen genieten van ons eten, maar ook deelnemen aan leuke activiteiten, interessante kookdemonstraties bijwonen en meer te weten komen over de nieuwste trends in de keukenwereld.

Bij COOKX weten we dat eten verbindt en plezier brengt. Daarom hebben we voor jou een speciale selectie van lekkere hapjes samengesteld. Proef de smaak van onze met liefde bereide gerechten en ontdek meer over de COOKX collectie. Of je nu een liefhebber bent van hartige hapjes of dol bent op zoetigheden, we hebben voor ieder wat wils.

Het Keukenfestival van DOVY: waar en wanneer?

Het DOVY Keukenfestival vindt plaats op zondag 8 oktober 2023 van 11u tot 17u. Onze stand van COOKX bevindt zich achteraan in de showroom in Hasselt waar je gemakkelijk kunt langskomen. Het adres is Genkersteenweg 297, 3500 Hasselt, België. 

Dus, als je op zoek bent naar een smakelijk avontuur op zondag, kom dan gezellig langs bij onze stand met COOKX op het DOVY Keukenfestival. Breng je vrienden en familie mee, want dit wordt een dag vol plezier, lekker eten en geweldige herinneringen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een fantastische tijd te hebben op het festival. Tot zondag!

Précédent Suivant