Bedrijfsmatige bestelling? Geef uw BTW nummer in in het winkelmandje.

  • Gratis verzending boven €50,-

  • Made in Belgium

  • Next day avondlevering

  • 9,6/10 klanttevredenheid

RONDE PLACEMATS – De nieuwste toevoeging aan onze leren collectie

RONDE PLACEMATS – De nieuwste toevoeging aan onze leren collectie

Cookx Store |

Ronde Placemats uit Natuurleer

Functionaliteit en stijl gaan hand in hand bij de nieuwe, ronde placemats. Ze zijn echt de finishing touch van elke eettafel, en zorgen voor een een mooie accentkleur tijdens een avondje tafelen. Ze bepalen mee de impressie van je interieur, en zijn een stijlvolle vervanging van een tafelkleed. Stijlvol, en tijdloos. Een leuke toevoeging aan onze collectie leren tafelaankleding.

Beschikbaar in 8 kleuren

De nieuwe, ronde placemats zijn beschikbaar in 8 kleuren. 

Functioneel in gebruik

Qua onderhoud zijn ze erg functioneel in gebruik. Een lichtvochtige doek is al genoeg om je tafel weer helemaal zuiver te maken. Ook zijn placemats snel op tafel gelegd, en bieden ze flexibiliteit. Een godsgeschenk voor de horeca, waar een stijlvolle tafelaankleding ook gecombineerd moet worden met functioneel gebruik. Wist je dat onze placemats gemaakt zijn van soepel leer zodat ze ook heel makkelijk op te bergen zijn?

Bekijk hier onze ronde placemats, maar ook onze bijpassende bestekzakjes en onderzetters die je kunt gebruiken voor jouw eettafel. Ze zijn beschikbaar in 8 kleuren, dus kies de kleur die perfect bij jouw interieur past!

Geïnteresseerd in lederen placemats voor jouw business? Mail naar info@cookx.com, dan bespreken we graag je wensen.

Vorige Volgende