Bedrijfsmatige bestelling? Geef uw BTW nummer in in het winkelmandje.

  • Gratis verzending boven €50,-

  • Made in Belgium

  • Binnen 1-2 werkdagen geleverd

  • 9,6/10 klanttevredenheid

Op weg naar CO2-neutrale bezorgingen: Trunkrs x COOKX

Op weg naar CO2-neutrale bezorgingen: Trunkrs x COOKX

Cookx Store |

Bij onze webshop streven we ernaar om je bestelde producten van COOKX zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Om dit te kunnen garanderen werken we sinds vorige week met de Nederlandse bezorgdienst Trunkrs, een erg betrouwbare transporteur die gespecialiseerd is in extreem snelle en flexibele leveringen aan huis.

De Trunkrs upgrade: betrouwbare leveringen

Wij werken sinds deze week samen met Trunkrs als onze vaste bezorgpartner in Nederland en Vlaanderen omdat ze momenteel de best beoordeelde verzendpartner zijn van Nederland. Een betrouwbare levering voor jullie als klant is één van de belangrijkste aspecten van ons bedrijf, waardoor we het erg belangrijk vinden een goede verzendpartner te vinden. Het feit dat 99% van de zendingen succesvol bij de eerste afleverpoging op het afgesproken tijdstip worden bezorgd, geeft ons erg veel vertrouwen in het bezorgproces.

COOKX Same & Next Day delivery

Alleerst biedt Trunkrs een zeer snelle levering, vaak al binnen dezelfde dag of de volgende dag. Dit betekent dat je je bestelling zeer snel in huis hebt en niet lang meer hoeft te wachten op je nieuwe keukenartikelen van COOKX. Daarnaast biedt Trunkrs ook flexibele leveropties, zoals avond- en weekendbezorging zodat je zelf kunt kiezen wanneer je bestelling wordt afgeleverd.

Uitgebreide Track & Trace pagina tot op 15 minuten nauwkeurig

Je weet dankzij de persoonlijke track & trace pagina tot op 15 minuten nauwkeurig wanneer de vervoerder van Trunkrs met je pakketje voor de deur staat en je kan zelfs nog persoonlijke notities achterlaten voor de chauffeur. Dat is mega handig! Niet thuis? Dat is ook geen probleem, dan kan je altijd je favoriete buren doorgeven die het pakketje kunnen aannemen voor je.

CO2-neutrale levering met elektrische wagens

Een ander belangrijk voordeel is dat Trunkrs CO2-neutraal werkt en de ambitie heeft om volledig elektrisch te bezorgen. Dit past perfect bij onze visie op duurzaamheid en ons streven naar een betere toekomst voor onze planeet. Door samen te werken met een bezorgpartner die zich inzet voor duurzaamheid, kunnen we bijdragen aan het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Persoonlijke klantenservice voor je bezorging

Daarnaast biedt Trunkrs een uitstekende service met een eigen klantendienst die op werkdagen beschikbaar is van 9:00 tot 22:30 uur. Dit betekent dat je met al je vragen over onze COOKX levering tot 22:30 uur contact kan opnemen met de de postbode bij je in de buurt.

Bestel je COOKX pakketje en ervaar zelf de fijne bezorging van Trunkrs x COOKX. Besteld voor 9u15? Dezelfde dag geleverd! Besteld na 9u15? De volgende dag geleverd!

Vorige Volgende