Bedrijfsmatige bestelling? Geef uw BTW nummer in in het winkelmandje.

  • Gratis verzending boven €50,-

  • Made in Belgium

  • Next day avondlevering

  • 9,6/10 klanttevredenheid

Mother's Day x COOKX: ontdek onze moederdag sale!

Mother's Day x COOKX: ontdek onze moederdag sale!

Cookx Store |

Moederdag is een speciale dag om de belangrijke vrouwen in ons leven te eren en te waarderen. Het is een dag om dankbaarheid te tonen voor alle liefde, zorg en opoffering die onze moeders elke dag voor ons tonen.

Moederdag actie met 15% korting

Vanaf vandaag ontvangen onze klanten 15% korting op onze volledige collectie. Onze bestseller-collectie omvat een breed scala aan tapasplanken, draaiplateaus, hakblokken, kookgerei en accessoires die perfect zijn voor elke moeder die van koken houdt.

Of je nu op zoek bent naar een handig draaiplateau, een mooie set peper-en zoutmolens, of een handige snijplank, onze bestseller-collectie heeft het allemaal. En het beste van alles is dat je nu kunt profiteren van deze speciale aanbieding en je moeder het perfecte cadeau kunt geven met een extra korting.

Perfecte cadeau voor die lieve mama's

Dus waar wacht je nog op? Blader door onze bestseller-collectie en vind het perfecte cadeau voor je moeder. Bij het afrekenen is geen code nodig, aangezien we deze automatisch berekenen op de producten. 

Bij COOKX willen we ervoor zorgen dat Moederdag dit jaar extra speciaal is. Wij wensen alle moeders een geweldige dag toe vol liefde, geluk en lekker eten!

Vorige Volgende