Bedrijfsmatige bestelling? Geef uw BTW nummer in in het winkelmandje.

  • Gratis verzending boven €50,-

  • Made in Belgium

  • Next day avondlevering

  • 9,6/10 klanttevredenheid

NIEUW! Eiken draaiplateau van 50 cm.

Draaiplateau-50cm-eikenhout

Cookx Store |

Sinds deze week is ons assortiment van eiken draaiplateaus verder uitgebreid met een nieuwe tussenmaat: een eiken draaiplateau van 50 cm.  Deze maat is een nieuwe aanvulling op onze reeds bestaande maten van 40 cm, 60 cm en 80 cm. 

Het draaiplateau: een hot item voor op je eettafel
Dit houten draaiplateau opent de deur naar urenlang genieten met verrukkelijke snacks en het gezelschap van vrienden en familie. Herontdek de warmte van foodsharing bij u thuis. Geen omslachtige manoeuvres meer uitvoeren om eindelijk dat hapje te bemachtigen aan de andere kant van de tafel: met ons houten draaiplateau zetten wij een uniek product op de kaart, dat ervoor zorgt dat u makkelijk toegang hebt tot alle snacks.

Nieuwe eigenschappen van de draaiplateaus

Het draaiplateau bestaat voor 100% uit massief, Europees eikenhout. Deze is behandeld met een eigen ontwikkelde 2-componentenlak, waardoor de eiken plank erg makkelijk is in onderhoud. Met een lichtvochtige doek veegt u de borrelplank meteen schoon. U hoeft de plank dus nooit meer te oliën.

Hoe werkt het draaimechanisme?
Het eiken plateau wordt ondersteund door een stevige, zwarte ondervoet uit eikenhout. In de ondervoet zit een ongelofelijk soepel draaisysteem, waardoor u zorgeloos urenlang kan borrelen.

Kies uw maat

-Maat S: diameter van 40 cm (1-2 personen)
-Maat M: diameter van 50 cm (1-4 personen)
-Maat L: diameter van 60 cm (1-6 personen)
-Maat XL: diameter van 80 cm (1-8 personen)

Bestel nu uw draaiplateau in eik. Gebruikt u de plank even niet? Gebruik deze dan als decoratief plateau met leuke woonaccessoires. Vandaag besteld = binnen 2 werkdagen in huis.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons of stuur een mailtje naar info@cookx.com!

Vorige Volgende