Bedrijfsmatige bestelling? Geef uw BTW nummer in in het winkelmandje.

  • Gratis verzending boven €50,-

  • Made in Belgium

  • Next day avondlevering

  • 9,6/10 klanttevredenheid

5 Redenen waarom je voor leren placemats moet kiezen

5 Redenen waarom je voor leren placemats moet kiezen

Cookx Store |

Leren placemats zijn terug van weggeweest. Als stijlvolle tafelaankleding voor uitgebreide diners, of gewoon om ‘s ochtends onder je ontbijtkom te zetten: lederen placemats zijn echte alleskunners. COOKX zet alle voordelen van leren placemats op een rijtje.

1. Bescherming van je tafel

Ongeluk zit in een klein hoekje, en het laatste wat je wil is dat je tafel beschadigd raakt door vocht of vet. Als je een glas omstoot of knoeit met saus, is dat bij placemats gelukkig geen probleem. De placemats van COOKX beschikken over een transparante, waterafstotende coating die bestand is tegen krassen en vlekken. Vooral met kleine kinderen is het handig om je eettafel te voorzien van een extra (stijlvol) beschermingslaagje.

2. Chique, tijdloze uitstraling
Functionaliteit en stijl gaan hand in hand bij placemats. Ze zijn echt de finishing touch van elke eettafel, en zorgen voor een een mooie accentkleur tijdens een avondje tafelen. Ze bepalen mee de impressie van je interieur, en zijn een stijlvolle vervanging van een tafelkleed. Stijlvol, en tijdloos.

3. Functioneel in gebruik
Waarom zou je dan placemats verkiezen boven een tafelkleed? Placemats zijn in eerste plaats veel makkelijker schoon te vegen. Een lichtvochtige doek is al genoeg om je tafel weer helemaal zuiver te maken. Ook zijn placemats snel op tafel gelegd, en bieden ze flexibiliteit. Een godsgeschenk voor de horeca, waar een stijlvolle tafelaankleding ook gecombineerd moet worden met functioneel gebruik. Wist je dat onze placemats gemaakt zijn van soepel leer zodat ze ook heel makkelijk op te bergen zijn?

4. Duurzame producten
Wie bewust leeft en lang wil genieten een stijlvolle tafel, kiest voor lederen placemats om hun duurzame karakter. Leren onderzetters slijten nauwelijks en zijn telkens weer makkelijk schoon te krijgen. Dit in tegenstelling tot plastic placemats of varianten die je na één of twee keer weggooit. Met een duurzame, bewuste aankoop bespaar je geld en geniet je veel langer van de stijlvolle gemakken.

5. Geschikt voor buiten
Last but not least: leren placemats kun je perfect buiten gebruiken. Tijdens een gezellige barbecue in de zomer, de eerste lunch in de lente of borrelavonden met vrienden en familie, zijn placemats je beste vriend. Ze zorgen voor een sfeervolle tafelaankleding en zijn bestand tegen vlekken, vuil en vocht. Ideaal voor een avondje buiten eten.

Leren placemats zijn een must-have voor iedereen die gezellig en stijlvol wil tafelen, maar niet zo veel zin heeft om tijd te besteden aan opruimen en vlekken verwijderen.

Herkenbaar? Bekijk onze collectie lederen placemats, maar ook onze bijpassende bestekzakjes en onderzetters die je kunt gebruiken voor jouw eettafel. Ze zijn beschikbaar in 5 kleuren, dus kies de kleur die perfect bij jouw interieur past!

Geïnteresseerd in lederen placemats voor jouw business? Mail naar info@cookx.com, dan bespreken we graag je wensen.

Vorige Volgende