Bedrijfsmatige bestelling? Geef uw BTW nummer in in het winkelmandje.

  • Gratis verzending boven €50,-

  • Made in Belgium

  • Next day avondlevering

  • 9,6/10 klanttevredenheid

B2B: Unieke relatiegeschenken voor je bedrijf!

B2B: Unieke relatiegeschenken voor je bedrijf!

Cookx Store |

Relatiegeschenken: ze worden steeds belangrijker. Ze geven blijk van waardering aan zakelijke relaties, maar het is ook een manier geworden om je bedrijf op een bepaalde manier te presenteren. Het geeft karakter aan je onderneming, want de keuze voor een relatiegeschenk is altijd weloverwogen. Zulke cadeaus voor je zakelijke relaties zijn ook onlosmakelijk verbonden aan de feestdagen. Een relatiegeschenk past namelijk helemaal in het plaatje van kerstcadeaus en leuke paketten.

Weet jij al welk relatiegeschenk jij gaat geven aan je klanten, collega’s, business partners of vrijwilligers? 

Wat is een uniek, duurzaam relatiegeschenk?

Ben je op zoek naar een uniek relatiegeschenk voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag verder. COOKX staat voor stijl, gebruiksvriendelijkheid en lokale ambacht. Dat bewijzen we ook met onze producten. Die zijn elegant en duurzaam.

Bewust keuzes maken en duurzaam ondernemen zijn populaire graadmeters, en daarom is een product van COOKX ideaal als je een geschenk wil geven in de lijn van duurzaam ondernemen. Zo laat je je business partners zien dat je bewust, ecologisch en lokaal geëngageerd bezig bent. Omdat COOKX ook erg gebruiskvriendelijke producten in het assortiment heeft die iedereen kan gebruiken, worden ze ook niet zomaar weggegooid en is je cadeau dus gegarandeerd duurzaam. Een gepersonaliseerde, robuuste tapasplank geeft een compleet andere indruk dan een pen of koffiemok van je bedrijf. Dat zijn producten die doorgaans niet zo lang meegaan. 


Welke producten van COOKX zijn geschikt als cadeau? 

Bij COOKX kan je nagenoeg al onze producten laten personaliseren. Van keukenaccesoires zoals een boekenstandaard, keukenrolhouder of deegrollers tot prachtige eikenhouten bestsellers als snijplanken, tapasplateaus, en lederen placemats. Zo’n gepersonaliseerd product van een lokale handelaar valt gegarandeerd in de smaak. Als promotiemateriaal of als het basiselement van een luxueus kerstpakket: met een geschenk van COOKX zit je goed. Vooral de gepersonaliseerde borrelplanken zijn heel geschikt als relatiegeschenk, omdat deze altijd van pas komen en je zo met je bedrijf de nadruk legt op een fijne, ongewongen sfeer.  


Laat je relatiegeschenk graveren met een persoonlijke boodschap of bedrijfslogo

Een op maat gemaakt product van COOKX  is ook perfect als cadeau voor medewerkers of trouwe klanten. Het is een mooie manier om de relatie te versterken met je klanten, of juist om je waardering te uiten t.o.v. je collega’s. Zo laat je zien dat je aan ze denkt, maar met een heel persoonlijke toets. Geef hen een product met logo van je bedrijf, of maak het nóg specialer met een door jou gekozen gravure. Een uniek relatiegeschenk met een unieke boodschap. 


Geef een elegant, persoonlijk geschenk dit jaar 

Een eikenhouten product met gravure is een chique geschenk dat altijd van pas komt. Met lasergravering zal jouw bedrijf een goede indruk maken. Laat je bedrijfslogo graveren, of kies voor een andere boodschap voor jouw klanten, collega’s of partners. Want een relatiegeschenk gegraveerd met logo en/of boodschap is meer dan een cadeautje. Het levert een grote meerwaarde bij het binden van klanten, het versterken van het merkimago en de marketing van je producten of diensten. Het is één-op-één communicatie voor langere tijd. 


Op maat en naar jouw wens 

Doordat we onze eigen lasermachine gebruiken, kunnen we snel schakelen en kunnen we bovendien meteen inspelen op de snelle levertijden die jij als consument wil. Heb je een heel scherpe deadline of een specifieke wens? Wij doen graag een stapje extra! Deze maand December nog beschikbaar.

Contacteer ons via
info@cookx.com & stuur je wensen door.

Boekensteun-Tapasplanken-COOKX

Vorige Volgende