Bedrijfsmatige bestelling? Geef uw BTW nummer in in het winkelmandje.

 • Gratis verzending boven €50,-

 • Made in Belgium

 • Next day avondlevering

 • 9,6/10 klanttevredenheid

Wooninspiratie: 10 Black Beauty’s voor meer gezelligheid

Wooninspiratie: 10 Black Beauty’s voor meer gezelligheid

Cookx Store |

WOONINSPIRATIE - Heb jij een moderne keuken, een stijlvol interieur of houd je gewoon van zwarte interieurartikelen? Dan lees je ongetwijfeld graag verder, want in dit blogbericht geven we tips & tricks om jouw interieur op te vullen met de Black Beauty’s van Cookx 

Wooninspiratie: Zwart is strak en modern 

Twijfel je soms over het grote aanbod aan gekleurde interieuraccessoires? Weet je absoluut niet welk kleur het beste bij je interieur past? Maak het jezelf niet zo moeilijk en ga voor zwart. Met zwart doe je eigenlijk nooit iets verkeerd. Sommige mensen zijn bang dat het een donkere en sombere uitstraling met zich meebrengt, maar de kleur past bij alles en het geeft je interieur dat extra vleugje elegantie waar je naar op zoek bent. 

Zwarte keukenaccessoires passen overal bij

Niet alleen zorgen zwarte interieurartikelen voor een elegante en stijlvolle look, ze passen ook gewoon overal bij. Onze matzwarte, eiken boekstandaard van Cookx past bijvoorbeeld perfect in een klassieke keuken, maar je kan hem ook in een moderne woonruimte aan het salon zetten. Net zoals de matzwarte, eiken boeksteun van Cookx maakt het niet uit waar je het interieurartikel tentoonstelt, want overal brengt het die warme en natuurlijke uitstraling met zich mee. 

Laat interieurartikelen samenwerken door ze te combineren

In moderne keukens merken we steeds vaker op dat de combinatie van verschillende zwarte keukenaccessoires voor een uniek effect zorgt. Zo worden onze zwarte boeksteun, ons matzwarte draaiplateau en onze zwart gelakte keukenrolhouder dikwijls bij elkaar op het keukenaanrecht geplaatst. De interieurartikelen komen hierdoor meer tot hun recht en de combinatie van de diverse, zwarte keukenaccessoires geeft de keuken een trendy look in een modern kader. 

Wooninspiratie: de perfecte balans tussen functioneel en esthetiek

De kleur zwart is tijdloos en zwarte keukenaccessoires zijn een geweldige manier om een subtiel statement te maken in jouw keuken. Maar waar je nog meer voldoening van krijgt, zijn interieurartikelen die er esthetisch mooi uitzien en tegelijkertijd super handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan onze matzwarte, eikenhouten serveerplateau die bestaat om hapjes op te presenteren, maar ook je interieur afwerkt als decoratief object. Hetzelfde geldt voor onze eikenhouten serveerplateau: een robuuste, maar strakke serveerplateau uit solide eikenhout die je als borrelplank kunt gebruiken en tegelijkertijd de unieke blikvanger in je keuken is. 

Werk het interieur van jouw keuken vervolgens af met matzwarte (rechte) onderzetters of onze ronde Cookx onderzetters die je bloot op het aanrecht legt. Net zoals onze zwarte zout- en pepermolen set, hebben de zwarte Cookx onderzetters een minimalistisch design met een prachtige doorlopende houtstructuur die voor meer elegantie in jouw keuken zorgt en bovendien functionele keukenaccessoires zijn. Zo heb je alweer een extra portie wooninspiratie!

Limited Edition Black Beauty 

De laatste Black Beauty die we graag in de kijker zetten voor meer wooninspiratie is limited edition, op is op dus! We creëerden een set van drie massief houten kandelaars voor meer sfeer in huis. Onze matzwarte Cookx kandelaars zijn gemaakt uit 100% massief beukenhout en dat zie je ook.  

De zwarte set is een prachtige blikvanger die kwaliteit weerspiegelt. Je hoeft de kandelaars niet per se in jouw keuken te zetten, want ook in jouw woon-, bad- of slaapkamer zorgen ze voor extra gezelligheid. Onze houten kandelaars zijn bovendien een uniek cadeau om het interieur van iemand anders te doen opleven. 

Shop onze Black Beauty's hier voor meer wooninspiratie:

 1. Boekensteun X-vormig liggend - Matzwart
 2. Boekensteun Staand - Matzwart
 3. Draaiplateaus S, M, L of XL - Matzwart
 4. Keukenrolhouder - Matzwart
 5. Tapasplanken S, M, L of XL - Matzwart
 6. Peper- en zoutset - Matzwart
 7. Onderzetters voor glazen - Matzwart
 8. Eiken plateautje - Matzwart
 9. Eiken serveerplateau - Matzwart
 10. Eiken kandelaars (set) - Matzwart

Ben jij op zoek naar zwarte, trendy interieurartikelen om de lege plekjes in jouw woning op te vullen? Shop dan hier onze Black Beauty’s. Wil je nog meer wooninspiratie? Surf dan op onze webshop voor meer wooninspiratie. 

Vorige Volgende