Bedrijfsmatige bestelling? Geef uw BTW nummer in in het winkelmandje.

  • Gratis verzending boven €50,-

  • Made in Belgium

  • Binnen 1-2 werkdagen geleverd

  • 9,6/10 klanttevredenheid

5 Leuke Cadeaus van COOKX voor een Housewarming Party!

Housewarming Cadeautips van COOKX

COOKX Kitchenware |

Housewarming cadeautips van COOKX

"Je wil natuurlijk altijd uitpakken met toffe housewarming cadeautjes voor je vrienden of familieleden. Cadeaus die ze ook niet zomaar weggooien!" - Denise

Toffe housewarming cadeaus nodig? We got you!

Een housewarming party is eigenlijk gewoon een excuus om je vrienden en familie te verplichten om jouw nieuwe stulpje te bewonderen (en misschien wat complimenten over je interieur te horen). Je wil natuurlijk nooit met lege handen aankomen bij een toffe housewarming van één van je vrienden of familieleden.

Als je dus nog op zoek bent naar het perfecte housewarming cadeau, hoef je niet verder te zoeken. Wij zetten een aantal COOKX geschenken op een rijtje die perfect zijn voor elke woning. Hier zijn vijf leuke cadeau-ideeën voor elke housewarming (én ieder budget)!

1. Eikenhouten Snijplank


Een houten snijplank is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje warmte toe aan de keuken van de nieuwe eigenaren. Een mooie snijplank is ook een luxe item waar meestal niet meteen aan wordt gedacht wanneer men een nieuw huis heeft gekocht. 

 

Daarom is een houten snijplank in onze ogen erg geschikt als housewarming cadeau! 

Eikenhouten snijplank van COOKX

De snijblokken van COOKX zijn het perfecte housewarming cadeau om meerdere redenen. Allereerst voegen ze zowel functionaliteit als stijl toe aan de keuken van de ontvanger, waardoor ze een onmisbare aanvulling zijn op elk nieuw huis. Als housewarming cadeau bieden ze de ontvanger een handige en duurzame oplossing voor hun keukenbehoeften.

 

Een topcadeau voor kookliefhebbers

 

Deze snijblokken zijn niet alleen geschikt voor het bereiden van maaltijden, maar ze kunnen ook dienen als een smaakvol decoratief element in de keuken. Ze zijn verkrijgbaar in eikenhout én beukenhout, zodat je er een kunt kiezen die past bij de keukeninrichting van de ontvanger.

 

Bovendien zijn de snijblokken van COOKX van hoogwaardige kwaliteit en ontworpen met oog voor detail, wat betekent dat ze jarenlang meegaan en een blijvende herinnering vormen aan het housewarming moment. Door deze snijblokken te schenken als housewarming cadeau, toon je zorg en aandacht voor het welzijn en het kookplezier van de ontvanger in hun nieuwe huis.

 

Kortom, de snijblokken van COOKX zijn een fantastisch housewarming cadeau omdat ze zowel praktisch als decoratief zijn, duurzaamheid en stijl combineren, en de ontvanger dagelijks herinneren aan jouw hartelijke gebaar bij het betreden van hun nieuwe woning. Een housewarming cadeau met blijvende waarde en functionaliteit.

2. Populaire Keukengereihouder


Een keukengereihouder is een praktisch en functioneel geschenk voor nieuwe huiseigenaren. Het helpt hen om hun keukengerei georganiseerd en binnen handbereik te houden, wat de keuken efficiënter maakt. Een keukengereihouder kan helpen bij het optimaliseren van de beschikbare ruimte in de keuken, waardoor de ontvangers meer ruimte overhouden voor andere keukenapparatuur en benodigdheden.

 

Ook bij de keukentoolhouder kies je uit de matzwarte of de natuurkleur eik. Zo heb je dus zeker een cadeautje wat in de keuken van je vriend(in) of familielid past!

Keukentoolhouder zonder gerei van COOKX

3. Draaiplateau's


Een draaiplateau is echt het perfecte housewarming cadeau vanwege de veelzijdigheid en prachtige look op de eettafel of aanrecht!

 

Ze zijn speciaal ontworpen om op tafel te plaatsen tijdens gezellige borrelmomenten. Met onze draaiplateaus hebben alle gasten makkelijk toegang tot alle lekkere hapjes tijdens sociale bijeenkomsten. Ze combineren functionaliteit met een decoratief element, wat de keuken of eetkamer van de nieuwe woning een stijlvolle uitstraling geeft. Kortom, een housewarming cadeau dat iedereen wil hebben!

Draaiplateau hout van COOKX

Kies uit één van onze vier maten draaiplateaus

4. Stijlvolle Boekenstandaarden


Een boekenstandaard is een prachtige aanvulling op elk huis. Het stelt de nieuwe bewoners in staat om hun favoriete kookboeken, recepten of romans gemakkelijk te lezen en te presenteren. Deze elegante toevoeging aan hun interieur zal niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvolle decoratie.


Drie modellen boekenstandaarden


Kies uit één van onze drie modellen: liggend of staand. Daarbij hebben we ook telkens de keuze uit ‘nature white’ en ‘zwart’.  

Boekenstandaard Hout van COOKX

De boekensteunen van COOKX zijn een uitstekend housewarming cadeau om meerdere redenen. Ten eerste voegen ze een vleugje stijl en functionaliteit toe aan het nieuwe huis van de ontvanger, waardoor ze de ideale toevoeging zijn aan elke boekenplank of decoratieve ruimte. Als housewarming cadeau bieden ze een blijvende herinnering aan de speciale gelegenheid van het verhuizen naar een nieuw huis.

 

Deze boekensteunen zijn niet alleen een prachtige decoratieve aanvulling, maar ze helpen ook bij het organiseren van boeken, tijdschriften en andere items. Ze kunnen de persoonlijke stijl en smaak van de ontvanger weerspiegelen, waardoor ze een persoonlijk tintje aan het huis geven.

 

Bovendien zijn de boekensteunen van COOKX duurzaam en vervaardigd met oog voor detail, wat betekent dat ze een blijvende indruk achterlaten en lang meegaan. Door ze te schenken als housewarming cadeau, laat je zien dat je geeft om het welzijn van de ontvanger en hun nieuwe huis. De boekensteunen van COOKX zijn het perfecte housewarming cadeau omdat ze zowel functioneel als decoratief zijn, lang meegaan en de ontvanger dagelijks herinneren aan jouw vriendelijke gebaar bij het betreden van hun nieuwe woning. Een housewarming cadeau met blijvende waarde.

5. Housewarming cadeaus onder de €80,-


Een georganiseerd kruidenrek of schattig badkamerplakje zijn geweldige geschenken housewarming cadeaus voor de keuken. Ze voegen smaak toe aan maaltijden en zorgen voor een nette en geordende keukenruimte. COOKX biedt verschillende kruidenrekken en eikenhouten plateautjes die zowel praktisch als decoratief zijn voor in een nieuw huis!

Op zoek naar het perfecte housewarming cadeau? Ontdek de slimme en stijlvolle housewarming cadeaus van COOKX uit Pelt. Deze unieke producten combineren functionaliteit met elegantie en voegen een vleugje luxe toe aan de nieuwe woning. Of het nu gaat om handige draaiplateaus, keukenorganizers of andere veelzijdige accessoires, COOKX heeft de ideale geschenken om nieuwe huiseigenaren te verwelkomen. Maak de overgang naar een nieuw huis nog specialer met COOKX housewarming cadeaus.

 

Deze housewarming cadeaus zullen zeker en vast goed in de smaak vallen. Het feit dat ze lokaal vervaardigd worden, voegt een extra vleugje authenticiteit en uniciteit toe aan het geschenk.

 

Laat die geurstokjes, geldbonnen of wijn maar thuis & geef eens een echt leuk housewarming cadeau van COOKX!

Vorige Volgende