Bedrijfsmatige bestelling? Geef uw BTW nummer in in het winkelmandje.

  • Gratis verzending boven €50,-

  • Made in Belgium

  • Next day avondlevering

  • 9,6/10 klanttevredenheid

COOKX x Cook at Home Belgium

COOKX x Cook at Home Belgium

Cookx Store |

COOKX: officiële partner van Cook at Home Belgium

Cook at Home is een nieuw online platform in België dat een breed scala aan video-kooklessen aanbiedt, gegeven door deskundige chef-koks zoals Piet Huysentruyt, Sandra Bekkari, Wout Bru, Peter de Clercq, Chloe Lauwers en Marco Cellini. De missie van het platform is om het voor iedereen gemakkelijk te maken om vanuit het comfort van hun eigen huis heerlijke maaltijden te leren bereiden voor €9,99/maand.

De bekende televisiechefs van Cook at Home.

Een van de dingen die Cook at Home onderscheidt van andere kookplatforms, is het feit dat het de nadruk legt op duurzaamheid. De chef-koks die de lessen geven, gebruiken alleen duurzame ingrediënten van de hoogste kwaliteit in hun recepten en vertrouwen ook op onze duurzame keukenproducten van COOKX.

In de zoektocht naar een partner voor de snijblokken en tapasplanken kwamen ze uit bij Cookx: de partner voor milieuvriendelijk keukengerei. Onze producten zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals ons eikenhout en ze zijn ontworpen om zowel functioneel als stijlvol te zijn.

In de Cook at Home-video's gebruiken de chef-koks verschillende COOKX-producten, waaronder snijblokken, tapasplanken, boekensteunen en peper- en zoutmolens. Deze producten zijn perfect voor iedereen die lekker wil koken en tegelijkertijd milieuvriendelijk wil zijn. Naast hun duurzaamheid zijn de producten van COOKX ook zeer functioneel. Ze zijn gebouwd om lang mee te gaan en ze zijn ontworpen om koken en bakken een fluitje van een cent te maken. De chef-koks van Cook at Home gebruiken deze producten om een breed scala aan heerlijke gerechten te creëren en ze zijn altijd onder de indruk van hun prestaties en duurzaamheid.


Chef Chloe Lauwers met ons COOKX rond butcherblock, pepermolen en boekensteun.

Kortom, Cook at Home en COOKX zijn een perfecte match. Beide bedrijven zetten zich in voor duurzaamheid en helpen mensen thuis heerlijke maaltijden te leren bereiden. Door de expertise van de chefs op Cook at Home te combineren met de duurzame producten van COOKX, kan iedereen leren koken als een pro en tegelijkertijd vriendelijk zijn voor de planeet. Abonneer je hier op Cook at Home Belgium!

Vorige Volgende