COOKX Duurzaam Ondernemen: een stap dichterbij met onze kartonshredder!

Duurzaamheid voorop bij Cookx met onze nieuwe kartonversnipperaar!

Bij Cookx staat duurzaamheid centraal. Daarom zijn we trots om onze nieuwe kartonversnipperaar voor te stellen. Onze versnipperaar zorgt ervoor dat al het restkarton én de kartonnen verpakkingen van retouren opnieuw gebruikt kan worden binnen ons bedrijf zodat we onze ecologische voetafdruk alweer een beetje verminderen.  

Restkarton wordt verpakkingsmateriaal

Het versnipperde karton wordt gebruikt om onze snijblokken in te verpakken, waardoor we minder nieuwe verpakkingsmaterialen nodig hebben. Dit bespaart niet alleen grondstoffen (én heel erg veel plastic verpakkingsmateriaal), maar vermindert ook de hoeveelheid afval die door ons bedrijf wordt gegenereerd.

Restkarton wordt verpakkingsmateriaal

De voordelen van een kartonversnipperaar gaan verder dan alleen het verminderen van afval. Het verbetert ook onze bedrijfsvoering en vermindert de kosten die zijn verbonden aan het beheer en verwerking van karton. Bovendien voldoen we aan de groeiende vraag van klanten naar milieubewuste bedrijven.

EcologischVerantwoordOndernemen-kaartje

Stap voor stap naar een duurzame toekomst

We zijn trots op onze concrete stappen richting een meer duurzame toekomst en geloven dat elk beetje helpt. Door duurzame praktijken te omarmen, zoals het gebruik van een kartonversnipperaar, stellen we een voorbeeld voor andere bedrijven en laten we zien welk positief effect kleine veranderingen kunnen hebben. Want daar gaan wij voor met COOKX!

Kartonafval wordt opnieuw gebruikt als verpakkingsmateriaal

Bij ons is duurzaamheid meer dan alleen een buzzword - het is een fundamenteel onderdeel van wie we zijn en hoe we zaken doen. We zijn toegewijd aan onze bijdrage aan een betere toekomst en zijn er zeker van dat onze nieuwe kartonversnipperaar slechts het begin is.