Bedrijfsmatige bestelling? Geef uw BTW nummer in in het winkelmandje.

  • Gratis verzending boven €50,-

  • Made in Belgium

  • Binnen 1-2 werkdagen geleverd

  • 9,6/10 klanttevredenheid

BUTTER BOARD I Lekkere tapashapjes met COOKX I Gerecht 1

BUTTER BOARD I Lekkere tapashapjes met COOKX I Gerecht 1

COOKX Kitchenware |

Een alternatief voor kruidenboter? Ontdek dan ons origineel butter board met Parmaham!

Wie houdt er niet van een heerlijk broodplankje tijdens een gezellig samenzijn? Maar laten we eerlijk zijn, soms hebben we behoefte aan iets anders, iets nieuws om onze smaakpapillen te verrassen. Nou, zoek niet verder! We hebben dé perfecte oplossing voor jouw volgende borrel of feestje - ons butter boardPerfect als je eens wil uitpakken op je volgende feestje of borrelavond. 

Benodigdheden Butter Board

  1. Een pakje ongezouten roomboter
  2. Crispy chili olie van 'Lao Gan Ma'
  3. Een pakje Parmaham 
  4. Verse bieslook
  5. Theelepel paprikapoeder
  6. Theelepel grof zeezout
  7. Crackers of stokbrood (naar keuze)
  8. COOKX serveerschaal ;)

    Hoe maak je dit lekker tapashapje?

    Begin met het uitsmeren van de roomboter over de serveerplank. Om te voorkomen dat de serveerschaal te vet wordt, kun je eventueel een blaadje bakpapier gebruiken. Zorg ervoor dat de boter gelijkmatig over het hele oppervlak van de serveerplank is verdeeld.

    Voeg vervolgens de crispy chili olie toe met behulp van een lepel, en strooi deze geleidelijk over de roomboter. Voeg wat extra zeezout en paprikapoeder toe voor die extra smaakdimensie.

    Bak ondertussen de Parmaham in een pan tot deze lekker knapperig wordt. Snijd de gebakken Parmaham in stukken en verdeel deze over het butter board.

    Top het geheel af met verse bieslook en jouw butter board is klaar! Presenteer het op tafel samen met vers stokbrood of hartige crackers, en laat je gasten genieten van deze heerlijke lekkernij. Met deze eenvoudige stappen creëer je een verrukkelijke en verleidelijke traktatie die perfect is voor elke gelegenheid. Bon appétit!

    Een tapashapje geschikt voor elke gelegenheid!

    Het is echt ongelofelijk lekker en perfect voor een groot gezelschap, vergezeld van een goed glas wijn en vers stokbrood of crackers. Dit tapashapje is de perfecte balans tussen hartig en romig, met een vleugje pit van de chili en de zoute smaak van de Parmaham. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. Geloof me, je gezelschap zal smullen! ❤️🙏🏼

    Organisch serveerplateau van COOKX

    En wat is een betere manier om deze heerlijke creatie te presenteren dan op onze Cookx ‘organisch plateau’ van eikenhout? Deze prachtige serveerplank voegt een vleugje natuurlijke elegantie toe aan jouw tafel en geeft het butter board een luxe uitstraling.

    Dus, als je op zoek bent naar een verrassend en overheerlijk borrelhapje dat gegarandeerd een hit zal zijn bij jouw vrienden en familie, dan is ons butter board precies wat je nodig hebt! Vergeet niet onze TikTok-video te bekijken voor een stap-voor-stap demonstratie van hoe je deze smaakvolle lekkernij zelf kunt maken.

    Probeer het eens op je volgende borrel en laat ons weten wat je ervan vindt! Vergeet niet om ons te taggen en de hashtag #COOKX te gebruiken als je jouw creaties deelt op social media. Want goed eten is immers bedoeld om gedeeld te worden! ❤️

    Vorige Volgende