Bedrijfsmatige bestelling? Geef uw BTW nummer in in het winkelmandje.

  • Gratis verzending boven €50,-

  • Made in Belgium

  • Binnen 1-2 werkdagen geleverd

  • 9,6/10 klanttevredenheid

Boek houder van COOKX: welk model boek houder past bij jou?

Boek houder COOKX - Boek houder eikenhout - matzwart of eiken houtkkleur

Cookx Store |

Welke boek houder van COOKX past bij jou in huis?

Welkom bij COOKX, waar we jouw leeservaring naar ongekende hoogtes tillen! We zijn razend enthousiast om onze collectie boekhouders aan je voor te stellen. Of je nu een gepassioneerde boekenwurm bent, een digitale lezer of een culinaire avonturier die graag met recepten experimenteert, onze boek houders zijn speciaal ontworpen om jouw leesplezier en organisatie te verbeteren.

In dit blogbericht zullen we je alles vertellen over de unieke kenmerken van ons liggende model, staande model en model dat ook dubbelt als handige tablethouder. Want ieder model boek houder heeft z'n voor- en nadelen. En dat is niet alles - onze boek houders zijn verkrijgbaar in stijlvol zwart en natuurlijk hout, waardoor je jouw leeshoek kunt transformeren in een ware oase van elegantie.

Ontdek de vele mogelijkheden en laat je inspireren door COOKX, jouw ultieme partner voor een georganiseerde en plezierige leeservaring!

1. Liggend Model Boek Houder - Elegante Ondersteuning voor Jouw Boeken

Het liggende model boekhouder van COOKX is ontworpen om een praktische en stijlvolle ondersteuning te bieden aan jouw favoriete boeken. Plaats je boek op het stevige eikenhouten plateau en geniet van handsfree lezen terwijl je comfortabel achterover leunt. Het zwarte en naturel kleurenschema voegt een vleugje elegantie toe aan je leeshoek, of deze nu in de woonkamer, studeerkamer of slaapkamer is. Deze boekenhouder is echt een musthave om een leeg plekje op je dressoir of in je wandkast op te vullen. 

Voordelen van het liggende model boek houder:

  • Prachtige eyecatcher om een leeg hoekje op te vullen
  • Ideale kijkhoek voor optimaal leesplezier (en om makkelijk te bladeren)
  • Geschikt voor verschillende boekformaten
  • Stevig genoeg voor de zwaarste interieurboeken
  • Voorkomt vermoeide handen en polsen tijdens het lezen

Boek houder Liggend Model COOKX

2. Staand Model Boek Houder - Praktisch en Ruimtebesparend

Onze staande model boek houder is een geweldige aanvulling op jouw boekenplank, aanrecht of bureau. Dit compacte ontwerp houdt jouw boeken rechtopstaand, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je leesmateriaal. Het minimalistische design zorgt ervoor dat deze boek houder naadloos past in elk interieur.

Voordelen van het staande model boek houder:

  • Bespaart ruimte op jouw boekenplank of bureau
  • Ook erg geschikt voor keukenrecepten op het aanrecht
  • Houdt boeken rechtop voor eenvoudige navigatie
  • Geweldige organisator voor je meest gebruikte leesmateriaal

Boek Houder Staand Model - COOKX kitchenware boek houder

3. Boek Houder en Tablethouder - Multifunctionele Leesondersteuning

Het derde model in ons assortiment is de boek houder die tevens dienst doet als tablethouder. Dit veelzijdige product is perfect voor degenen die graag koken met digitale recepten of hun favoriete e-books lezen op een tablet. Plaats je tablet in de gleuf van het eikenhouten plateau, kies je gewenste leeshoek en laat de boek houder het werk doen.

Voordelen van het boek houder en tablethouder model:

  • Geschikt voor tablets én boeken van verschillende afmetingen
  • Geleverd als twee aparte delen en makkelijk op te bergen
  • Handig bij het koken voor recepten en instructies
  • Ideaal voor ontspannen lezen van e-books

Boek houder COOKX multifunctioneel - Boekenstandaard/Tablethouder

Kies Jouw Ideale Boek Houder in de Zwarte of Naturel Uitvoering

Bij COOKX streven we ernaar om jouw leeservaring te verbeteren met onze boek houders. Of je nu kiest voor het liggende model boekhouder voor comfortabel lezen, het staande model boek houder voor ruimtebesparing, of het veelzijdige boek houder model dat ook als tablethouder fungeert, je kunt altijd vertrouwen op hoogwaardige materialen en een doordacht ontwerp.

Onze boek houders zijn verkrijgbaar in zwart en naturel, zodat je kunt kiezen welke kleur het beste bij jouw interieur past. Voeg een vleugje elegantie toe aan jouw leesruimte en houd je boeken en tablet georganiseerd en binnen handbereik. Bovendien zijn alle drie de modellen afgewerkt met een 2-componentenlak, waardoor ze erg makkelijk zijn om schoon te houden. 

Boek houder COOKX - 3 modellen - Eikenhout

Over COOKX kitchenware

COOKX is een toonaangevend keukenmerk gevestigd in Pelt, België. We geloven in het creëren van functionele en stijlvolle (keuken)producten voor diverse toepassingen in het dagelijks leven. Onze boekensteunen zijn ontworpen met oog voor detail en veelzijdigheid, en we zijn trots op de hoogwaardige kwaliteit van onze producten.

Ontdek vandaag nog de voordelen van onze boekenhouders en verbeter jouw leeservaring met COOKX. Bestel nu en ervaar het gemak en de elegantie van onze boek houders in zwart en naturel!

Vorige Volgende