✓ Geniet deze week van GRATIS verzending
✓ Derdegeneratie familiebedrijf
✓ Verzending: 1-3 werkdagen
Broeder-zusterduo Jeroen & Denise

Gespecialiseerd familiebedrijf in de Benelux

Dat wij van jongs af aan verliefd zijn op hout als een uniek natuurproduct, heeft er dan ook mee te maken dat onze ouders en grootouders zelfstandigen zijn in de houtproductie. Wij bouwen nu verder op deze expertise en lanceren COOKX als unieke productlijn van eiken accessoires en leren producten.

Familie met Passie

Derdegeneratie duurzame houtproductie

Ondertussen zijn wij één van de laatst overgebleven gespecialiseerde houtproductiebedrijven in de Benelux, en zijn wij opgegroeid tot de trotse bezielers van een onderneming die daarin zijn roots vindt. Want het resthout van ALMO Woodproducts redden wij van de verspilling, om er vervolgens duurzaam mee te produceren.

ECOLOGISCH VERANTWOORD ONDERNEMEN

Recyclage van ons resthout.

Hout winnen en verwerken is één ding, maar wat met het hout dat overblijft? Om helemaal milieuvriendelijk te werk te gaan, gebruiken we het houtafval gewoon nog eens opnieuw. Van de houtkrullen maken we ecologisch verantwoorde briketten die dienen als energiebron voor bijvoorbeeld verwarming en aandrijving van onze moderne machines. Zo gaat er niks verloren en heeft wordt het hout respectvol en compleet benut!

ONZE MISSIE

"We willen met COOKX meer mensen laten genieten met familie & vrienden. Bij hun thuis in de keuken en aan de eettafel."

 -Denise Heesakker, oprichter COOKX

Ambachtelijk product Met de hand gemaakt
Familiezaak met passie Lokale productie in Pelt
Ecologische Productie Zonnepanelen & Recyclage
ONZE VISIE

Meer sfeer, gezelligheid & thuis genieten

Het kloppende hart voor hout leeft al generaties lang in onze familie. De liefde voor het lekkere eten dat daarop geserveerd wordt, die delen wij twee in het bijzonder: Jeroen en Denise Heesakker, enthousiast broeder-zusterduo voor wie een gezellige avond niet hetzelfde is zonder lekker eten. Want het leven om volop van te genieten.

Beschikbaarheid