Welcome to COOKX! More about us

Business order? Enter your VAT number in the shopping cart.

  • Free shipping above €50,-

  • Made in Belgium

  • Next day evening delivery

  • 9.6/10 customer satisfaction

Refund policy

Herroepingsrecht en retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Of wilt u toch graag iets ruilen van COOKX? Dat kan! U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Het herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht (via een e-mail naar info@cookx.com), heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling terug te sturen.

Indien mogelijk zou het artikel ongebruikt en compleet terug in de originele verpakking en tags moeten worden verzonden naar COOKX. Het geretourneerde product moet steeds in oorspronkelijke staat verzonden worden. Gelieve bij de verzending telkens een aankoopbewijs toe te voegen waarin het bestelnummer wordt vermeld.

Retourzendingen zijn op eigen kosten en retourneren is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verlies van retourzendingen. Nadat uw retourpakketje is aangekomen in ons magazijn, controleren wij de retourzending grondig en verwerken wij deze zo snel mogelijk voor u. 

Het is daarom altijd slim om uw retourpakket te verzenden met een Track & Trace code van Post-NL of B-POST, zodat je een bewijs van verzending hebt. Je kan de retour terugsturen naar onderstaand postadres. Nadat wij uw pakket hebben ontvangen, betalen wij binnen 4-5 dagen uw bestelde artikelen terug en brengen wij u steeds op de hoogte van de terugbetaling via uw e-mailadres. Het bedrag wordt steeds overgeschreven op het rekeningnummer waarmee u de bestelling heeft geplaatst. 

Retourpakket aanmelden:

Link van Post-NL om een retourpakket aan te melden: https://jouw.postnl.nl/online-versturen/nl-NL/pakket/kiezen
Link van B-POST om een retourpakket aan te melden: https://parcel.bpost.be/nl/parcel-detail

Retouradres COOKX

COOKX Magazijn
Heikesveld 48 bus 10
3910 Pelt, België
info@cookx.com

Heeft u nog vragen over de retourzendingen of de bedenktijd? Stuur gerust een mailtje naar info@cookx.com, we beantwoorden u altijd binnen 24u! 

Tip: maak een weloverwogen beslissing wanneer u een aankoop voltooid als consument vanuit Nederland, Frankrijk of Duitsland. Ons magazijn ligt in België waardoor uw retourpakket de grens over moet en u mogelijks met een hoge retourkost zit.