Bedrijfsmatige bestelling? Geef uw BTW nummer in in het winkelmandje.

  • Gratis verzending boven €50,-

  • Made in Belgium

  • Binnen 1-2 werkdagen geleverd

  • 9,6/10 klanttevredenheid

De collectie snijplanken breidt uit: ontdek de 2 nieuwe modellen!

De collectie snijplanken breidt uit: ontdek de 2 nieuwe modellen!

COOKX Kitchenware |

Bij COOKX zijn we altijd op zoek naar manieren om onze keukenaccessoires te verbeteren en de collectie verder uit te breiden. We begrijpen dat een goede snijplank een onmisbaar hulpmiddel is in elke keuken, en daarom zijn we trots om onze twee nieuwste creaties te introduceren.

Deze twee nieuwe variaties zijn ontstaan uit de vraag vanuit ons klantenbestand én twee variaties op onze bestseller, ons ‘Eiken Snijblok met Antislip Rand’, en bieden nog meer mogelijkheden voor de enthousiaste thuiskok.

Nog meer snijcomfort met onze XL variant.

Onze 'Eiken Snijblok Antislip Rand XL model' is een indrukwekkende toevoeging aan ons assortiment. Dit model is speciaal ontworpen voor diegenen die behoefte hebben aan extra werkruimte en functionaliteit in hun keuken. Met een royale afmeting (10 cm groter in de lengte en de breedte) biedt het XL model meer ruimte om ingrediënten te snijden, hakken en bereiden. Dit maakt het ideaal voor grotere maaltijden of wanneer je met meerdere ingrediënten tegelijk werkt.

Wat dit snijblok echt onderscheidt, is de antislip rand. De rand van het XL model is ontworpen om perfect op je aanrechtblad te passen en blijft stevig op zijn plaats, zelfs bij de meest intensieve snij- en hakwerkzaamheden. Dit zorgt voor een veilige en stabiele werkomgeving, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over verschuivende snijplanken. Bovendien is dit snijblok gemaakt van hoogwaardig eikenhout, dat niet alleen duurzaam is, maar ook een prachtige en natuurlijke uitstraling heeft. Het eikenhout is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat je er nog jarenlang plezier van kunt hebben.

Nu ook beschikbaar in duurzaam beukenhout.

Ons 'Snijblok Antislip van Beukenhout' biedt een alternatieve keuze voor diegenen die de voorkeur geven aan de warme en klassieke uitstraling van beukenhout in hun keuken. Dit snijblok is vervaardigd van hoogwaardig Europees beukenhout en heeft dezelfde antislip rand die onze klanten zo waarderen. De antislip rand is ontworpen om je een stabiele snijervaring te bieden, ongeacht welke gerechten je bereidt.

Beukenhout is niet alleen visueel aantrekkelijk dankzij de lichtere houtkleur (minder geeltint vergeleken met eikenhout), maar ook uiterst duurzaam en bestand tegen krassen en slijtage. Het hout heeft van nature een hoge dichtheid, wat het ideaal maakt voor een snijplank die lang meegaat. Bovendien is het hout hygiënisch en gemakkelijk te reinigen, wat belangrijk is voor de gezondheid van jou en je gezin.

Op zoek naar een snijplank? Nu dus nog meer keuze!

Kortom, we begrijpen dat een goede snijplank essentieel is voor elke keuken. Met onze twee nieuwe modellen bieden we nog meer keuzemogelijkheden en functionaliteit voor elke thuiskok. Of je nu de voorkeur geeft aan de warmte van beukenhout of de duurzaamheid van eikenhout, COOKX heeft een snijblok dat aan jouw behoeften voldoet.

Ga vandaag nog naar onze website en ontdek hoe deze nieuwe modellen je kookervaring kunnen verbeteren. Kies voor kwaliteit, kies voor Cookx. Happy cooking!

Vorige Volgende